Vybrané problémové aspekty vplyvu prechodného obdobia pred vstupom SR do eurozóny na malé a stredné podniky a možnosti ich riešenia - Valenčík, Ján
Analýza okolností súvisiacich s doterajšími zmenami v kurze slovenskej koruny a eura na ekonomiku malých a stredných podnikov. Prezentácia určitých možných riešení, ktoré by mohli pomôcť podnikom prežiť náročné a zložité prechodné obdobie po obdobie vstupu SR do eurozóny z hľadiska dopadov zmien v kurze Slovenskej koruny a eura na ich ekonomiku.