Životná úroveň v regiónoch
Kde sa žije lepšie. Nezamestnanosť a platy nehovoria všetko - hlbšie do štatistík. Hladové doliny. (Ne)bohatí Bratislavčania. Ani najchudobnejší Prešovský kraj nezaostáva vo vybavenosti domácností. Čierna práca. Zmeny v správaní ľudí. Čo o kvalite života hovoria štatistiky o samovraždách a deťoch v detských domovoch.