Financovanie inovačných MSP v SR rizikovým kapitálom - Karchová, Magdaléna, 1981-
Hlavné štádiá vývoja firmy počas jej životnosti a financovanie inovačných firiem. Financovanie inovácií MSP v SR. Financovanie inovačných MSP rizikovým kapitálom. Fondy rizikového kapitálu. Financovanie MSP spoločnosťou Seed Capital Company, s.r.o. Financovanie MSP Slovensko-americkým podnikateľským fondom.