Strategický prístup malých a stredných podnikov v podmienkach fungovania jednotného európskeho trhu - Jakubec, Vladimír
Potreba strategického prístupu v malých a stredných podnikoch (MSP). Nedostatočné využívanie možností, ktoré jednotný európsky trh poskytuje. Príčiny slabého využívania možností podnikať na európskom trhu. Euro-stratégia pre MSP.