Ciele a aktivity cezhraničnej spolupráce v SR a v euroregióne Tatry - Šúbertová, Elena
Ciele a aktivity cezhraničnej spolupráce. Podpora cezhraničnej spolupráce zo strany štátu a Európskej únie. Národné priority pre cezhraničnú spoluprácu určené v Národnom strategickom referenčnom rámci Slovenskej republiky na roky 2007 až 2013. Inštitúcie na prehĺbenie cezhraničnej spolupráce. Príklad konkrétnej ponuky služieb euroregiónu Tatry. Slovensko-poľská spolupráca v rámci euroregiónu Tatry.