Podnikanie v malých a stredných podnikoch - Ďuriš, Tomáš
Malé a stredné podniky (MSP) ako zdroj podnikateľských aktivít, synonymum pružnosti, adaptability a základňa pre uspokojovanie širokých segmentov trhu. Analýza MSP na Slovensku. Posilnenie sektora MSP v oblasti zamestnanosti. Priemerný počet zamestnancov v MSP v porovnaní s krajinami EÚ. Exportne menej výkonné MSP. Participácia malých a stredných podnikov na VI. rámcovom programe EÚ. Dôležitý podiel MSP na zamestnanosti a tržbách v sektore služieb. MSP ako jeden z pilierov slovenskej ekonomiky.