Rozvoj podnikateľského prostredia v regiónoch Slovenska využívaním prostriedkov z fondov EÚ - Hudáková, Mária
Dôležitá úloha malých a stredných podnikov z makroekonomického hľadiska. Fungovanie podniku v regióne. Podpora regiónov prostredníctvom eurofondov. Využívanie prostriedkov z fondov EÚ. Dôvody nedostatočného využívania eurofondov malými a strednými podnikmi. Nové programovacie obdobie od r. 2007 a ďalšie príležitosti, ktoré môžu ovplyvniť rastový potenciál regiónu.