Vybrané aspekty informačnej stratégie v obchodných podnikoch na Slovensku - Vološin, Martin
Analýza obsahu a význam informačnej stratégie podniku. Vzťah korporatívnej a informačnej stratégie. Postavenie týchto stratégií v rámci súčasného manažmentu obchodných podnikov na Slovensku.