Strategy formation in different organizational cultures - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Determinácia podnikovej kultúry a jej rozdelenie na kultúru moci, rolí, úloh a osobnosti podľa Handyho. Výskum budovania a skladby podnikovej stratégie v závislosti od týchto druhov a ďalších externých vplyvov.