K problematike komerčného poistenia podnikateľov v Slovenskej republike po vstupe do Európskej únie - Drugdová, Barbora
Komerčné poistenie podnikateľov - špecifická oblasť poisťovníctva. Komerčné poisťovne na slovenskom poistnom trhu ponúkajú množstvo poistných produktov. Poistné produkty pre podnikateľov sú zahrnuté v neživotnom poistení.