Z moravského kúta na výslnie - Janků, Jana
Vznik spoločnosti Walmark. Názov a začiatky spoločnosti Walmark. Význam riskovania v pravej chvíli. Kontrola výrobného prostredia a kvality produktov. Úspech a ciele firmy Walmark.