Podstata a úlohy marketingu v podniku časť 5.10 - Šúbertová, Elena
Podstata a vymedzenie marketingu. Štyri základné nástroje - prvky marketingového mixu. Úlohy marketingu v podniku. Marketingový manažment podniku. Výber marketingových stratégií. Marketingový plán. Kontrola výsledkov.