Cena Časť 5.2.2 - Šagátová, Slavka, 1975-
Ovplyvnenie výšky ceny dopytom a ponukou. Cenová stratégia. Postupy tvorby cien. Nákladovo orientovaná tvorba cien. Výpočet ceny výrobku pomocou ziskovej prirážky. Výpočet ceny konkrétneho výrobku. Výpočet ceny služieb pomocou hodinovej sadzby. Konkurenčne a dopytovo orientovaná tvorba cien.