Distribučná politika Časť 5.2.4 - Rybárová, Daniela, 1967-
Distribučná politika podniku. Predajné cesty - priame a nepriame. Distribučná stratégia. Charakteristika intenzívnej distribúcie, výlučnej distribúcie a selektívnej. Formy predaja pre jednotlivé úrovne predajných ciest.