Porovnanie niektorých foriem hodnotenia vedomostí študentov - Horáková, Galina
Využívanie výpočtovej techniky pri hodnotení študentov. Skúsenosti s testovaním vedomostí v predmetoch matematického zamerania. Dialógové overovanie vedomosti, výhody a nevýhody. Porovnanie výsledkov z dvoch odlišných hodnotení študentov. Otázky objektívneho hodnotenia veľkého množstva študentov. Motivácia študentov.