Úverový analytik alias risk manažér - Rybník, Jozef
Charakteristika a pozícia risk manažéra. Analyzovanie výkazov a poznanie svojich klientov. Pravidlá riadenia rizík. Posúdenie rizika čo najpresnejšie. Oceňovanie rizika. Prístup k úverom.