Competitive advantage of freelance jobs in the marketplace of Slovak Republic - Foltínová, Alžbeta
Špeciálne postavenie nezávislého povolania v ekonomike. Základná charakteristika nezávislého povolania. Klasifikačné rozdelenie nezávislého povolania (zdravotníctvo, právo, ekonomika, technické a prírodné vedy, kultúra a iné). Charakteristika profesií. Etika v nezávislom povolaní. Regulácia podnikových subjektov v oblasti nezávislých povolaní. Definícia konkurenčných výhod slobodných povolaní.