Franchising- partnerstvo prinášajúce úspech - Štensová, Antónia
Čo je franchising. Prečo podnikať vo franchisingu. Franchisor a franchisees. Podstata franchisingu. Produkt, know-how a značka vo franchisingu. Starostlivosť o know-how. Oceňovanie hodnoty značky a know-how.