Competitive ability of agricultural firms of Slovak Republic after entry into European Union - Szabo, Ľuboslav
Pozícia prístupových krajín pred vstupom do Európskej únie. Poľnohospodárstvo Slovenska pred vstupom do Európskej únie. Niektoré faktory konkurencieschopnosti slovenského poľnohospodárstva. Po vstupe do EÚ museli slovenské poľnohospodárske podniky posilniť strategické plánovanie a hľadať oblasti, v ktorých by mohli uplatniť svoje konkurenčné výhody. Aplikovanie Spoločnej poľnohospodárskej politiky.