Azylový systém Slovenskej republiky a jeho zosúladenie s normami Európskej únie - Koganová, Viera
Analýza azylového systému Slovenskej republiky a jeho zosúladenie s normami Európskej únie. Informácia o Smerici Rady 2003/ES, ktorou sa ustanovujú minimálne medzinárodné štandardy pre príjmanie žiadateľov o azyl. Právna úprava a inštitucionálne zabezpečenie ochrany utečencov v SR. Hodnotenie azylového systému na Slovensku.