Japonské hospodárstvo a hospodárska politika v súčasnosti - Skovajsa, Juraj
Historický pohľad na vývoj japonskej ekonomiky. Prekonanie stagnácie a súčasný stav japonského hospodárstva. Pretrvávajúce problémy. Japonsko v novom tisícročí.