Slovenská republika ako spoluaktér politiky EÚ na Západnom Balkáne - Weiss, Peter
Analýza procesu identifikácie nových priorít zahraničnej politiky Slovenskej republiky po vstupe do EÚ a jej prínos pri tvorbe a realizácii politiky EÚ na Západnom Balkáne. Nástroje jej pôsobenia v tomto regióne.