Nový systém riadenia legislatívne zmeny od 1. januára 2007 - Bálintová, Renáta
Vymenovanie a odvolanie generálneho riaditeľa Sociálnej poisťovne. Vzťah Sociálnej poisťovne k Národnej rade Slovenskej republiky. Postavenie dozornej rady Sociálnej poisťovne. Charakteristika hlavného kontrolóra. Novela zákona o sociálnom poistení.