[Európsky sen] - Domanická, Alica
Recenzia na knihu Európsky sen. Publikácia je rozdelená na úvod a tri hlavné časti rozdelené do šestnástich kapitol. V kontexte historických a sociologických príčin autor v publikácii definuje modernizmus a postmodermizmus a poukazuje na ich prepojenie na americkú a európsku víziu spoločnosti.