Sociálne zabezpečenie v Európskej únii Poľská republika - Pastorková, Lenka
Klasifikácia dávok nemocenského poistenia. Systém sociálneho poistenia poľnohospodárov. Odvody poľnohospodárov. Zdravotné poistenie. Dávka v nezamestnanosti, jej vznik a doba poberania.