Český volebný pat - Greguš, Peter
České júnové voľby (2006) sa skončili výsledkom, ktorý možno označiť ako pat. Porovnávanie výsledkov českých volieb od roku 1990. Komunisti a sociálna demokracia, strana zelených v českom politickom spektre.