<Les> Risques et les avantages de la flexibilité du travail dans l´Union européenne - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Flexibilita práce ako ekonomický pojem. Flexibilita práce ako schopnosť podnikov prispôsobiť sa k zmenám v ekonomickom prostredí. Mzdová flexibilita. Flexibilita externá kvantitatívna. Flexibilita interná kvantitatívna. Flexibilita funkčná. Pojem flexikurita. Švédsky a dánsky model riešenia flexibility práce.