Vstup do EÚ a zmeny v produkčnej výkonnosti poľnohospodárskych podnikov - Grznár, Miroslav
Očakávania poľnohospodárskych podnikov po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie. Vývoj vybraných ukazovateľov poľnohospodárskych podnikov za obdobie rokov 1999 - 2004. Komparácia výsledkov podnikov v kukuričnej a horskej výrobnej oblasti v roku 2003 a 2004. Analýza výsledkov podnikov v kukuričnej výrobnej oblasti v roku 2003 a 2004. Intenzifikácia v kukuričnej výrobnej oblasti a výsledky podnikov v r. 2004. Problémové oblasti, ktoré sa v súčasnosti v agrárnom sektore prejavujú.