Sedem najčastejších chýb v dodávateľských reťazcoch - Bednár, Andrej
Charakteristika siedmych najčastejších chýb v dodávateľských reťazcoch: uzavretosť, krátkozrakosť, nízka úroveň zodpovednosti partnerov, nepružnosť, striktnosť, chyby priorít, zlá komunikácia. Riešenie logistiky podnikov.