Zmeny IFRS očakávané v roku 2007 a ilustrácia pravidiel pre dlhodobé kontrakty (výroba na zákazku) - Mokošová, Daša, 1979-
Krátky informatívny prehľad o tom, na čo sa treba v účtovnom období roku 2007 pripraviť. Príklady a ilustrácia ustanovení štandardov a interpretácií.