I říční doprava má výhody
Výhody vnútrozemskej riečnej dopravy. Ekologická a ekonomická stránka riečnej dopravy. Vplyv prírodných podmienok na riečnu dopravu. Vhodná dopravná technika. Perspektíva rozvoja riečnej dopravy.