On estimating business loan credit risk in Slovakia - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Banky si stanovujú vlastné úverové stupnice. Výška úverov pre firmy na Slovensku. Rozdelenie úverov - štyri kategórie. Zhodnotenie pohľadávok cez portfólio. Finančná analýza 80-tych firiem a ich rozdelenie do kategórií podľa rôznych úverových stupníc. Úverové riziko, straty pre banky.