Jak dál v ochraně osobních údajů - Štědroň, Bohumír
Dva typy legislatívnych úprav ochrany osobných údajov - modely EÚ a APEC. Charakteristika modelu EÚ. Zmena v doterajšom chápaní ochrany osobných údajov. RFID (Radio Frequency Identification) a BrainGate. Všeobecné tendencie v ochrane osobných údajov do roku 2020.