Implikácia - regionálne disparity vs. absorpčná schopnosť - Tvrdoň, Jozef
Faktory ovplyvňujúce regionálne rozdiely resp. disparity. Problematika regionálnej disparity zahrnutá v Národnom strategickom referenčnom rámci SR. Kľúčové regionálne disparity. Hlavné faktory rozvoja regiónu. Regionálne rozdiely a podporná politika v kontexte teórií regionálneho rozvoja. Absorpčná schopnosť regiónov Slovenskej republiky. Faktory úspešnej absorpčnej schopnosti. Inovatívne stratégie regiónov ako faktor dosiahnutia zmiernenia regionálnych rozdielov.