Význam lokálnych faktorov rozvoja malého a stredného podnikania - Žárska, Elena, 1955-
Prieskum Katedry verejnej správy a regionálneho rozvoja NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave so zámerom získať informácie o vzťahu podnikateľov k lokalite. Lokalita a kvalita podnikateľského prostredia ako motivačný faktor podnikania. Rozvojové možnosti firiem. Spolupráca podnikateľov s verejným sektorom. Najväčšie nedostastky v podpore podnikania zo strany obce. Návrhy na zlepšenie spolupráce obce s podnikateľmi.