Nezamestnanosť ako makroekonomický problém - dôsledky a náklady nezamestnanosti - Sobotová, Anna
Nezamestnanosť ako najvážnejší sociálny problém ekonomiky krajín strednej a východnej Európy. Dôsledky nezamestnanosti. Dôsledky masovej nezamestnanosti. Slovenský model spoločenských nákladov a strát spôsobených nezamestnanosťou.