Skladování budoucnosti
Problém úložnej plochy v skladoch. Manipulácia s materiálom v skladoch. Možná výstavba nových skladových priestorov. Charakteristika automatizovaných skladových systémov, ich efektivita. Technológie systémov. Softvér pre správu skladu.