Význam informačných technológií a inovácií v ekonomickom raste v podmienkach prechodu k novej ekonomike - Černáková, Ivana
Dôležitosť informačných technológií v podmienkach prechodu na novú ekonomiku. Aspekty novej ekonomiky. Produktivita práce ako základ vytvárania novej ekonomiky. Transformácia trhu práce. Niektoré rizikové faktory novej ekonomiky. Informačné technológie a ekonomický rast. Podpora inovácií a vzdelania.