Teoretické a praktické aspekty fiškálnej decentralizácie - Kozovský, Dušan
Vymedzenie a prehľad názorov na fiškálnu decentralizáciu. Ciele fiškálnej decentralizácie. Základné piliere fiškálnej decentralizácie podľa R. Ebela. Vplyv fiškálnej decentralizácie na vybrané makroekonomické indikátory : na rozpočtovú rovnováhu, makroekonomickú stabilitu a ekonomický rast. Súvislosť fiškálnej decentralizácie s veľkosťou verejného sektora. Dopad fiškálnej decentralizácie na ekonomický rast.