Strategické zameranie regionálnej politiky v ekonomike SR v podmienkach európskej integrácie - Tvrdoň, Jozef
Formovanie stratégie regionálnej politiky v ekonomike SR v podmienkach európskej integrácie. Charakterizácia modelov regionálnej politiky a tendencií ich vývoja vo vybraných štátoch EÚ z hľadiska voľby stratégie regionálnej politiky ako i používaných nástrojov. Strategické zameranie regionálnej politiky SR.