Riešenie konfliktov medzi ochranou biodiverzity a ľudskými aktivitami - niektoré výsledky projektu BioForum - Halada, Ľuboš
Biodiverzita v celosvetovom meradle. Negatívne dôsledky konfliktov. Klasifikácia konfliktov. Príčiny vzniku nových konfliktov. Spôsoby riešenia konfliktov. Charakteristika konfliktov typických pre krajiny strednej a východnej Európy.