Lidský kapitál jako součast nehmotných aktiv podniku - Urban, Jan
Nehomtné aktíva a ľudské zdroje. Kvalita ľudských zdrojov firmy. Klasifikácia základných kategórií nehmotných aktív podniku z perspektívy ľudských zdrojov a ich schopností. Návratnosť investícií do ľudských zdrojov.