Obchod predáva, ale aj vychováva - Konštiak, Pavel
Formovanie spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR) v podnikaní. Význam etiky a morálky v podnikaní. Účinnosť záväzných nariadení, noriem a zákonov. Charakteristika spoločenskej zodpovednosti obchodu. Základné funkcie obchodu. Vnímanie obchodu bežným zákazníkom.