Efektívny marketing - Horská, Elena
Veľký hráči na trhu. Výzvy pre menšie firmy. Marketing v stravovaní. Transformácia energie kultu krásneho a zdravého tela do podoby marketingovej výzvy. Efektívny marketing. Charakteristika marketingových prvkov.