Podnikatelia o svojich perspektívach - Vlčko, Ján
Prognóza vývoja ekonomiky a podnikateľského prostredia SR v roku 2007 z pohľadu podnikateľskej sféry. Ekonomický prieskum SOPK 2007. Vývoj hospodárskeho výsledku. Úroveň investovania a podnikateľského prostredia. Riziká pre podnikateľskú činnosť a pri podnikaní na jednotnom trhu EU. Príprava na zavedenie eura.