Vývoj a zmeny v komoditnej štruktúre zahraničného obchodu SR - Samson, Štefan
Analýza vývoja komoditnej štruktúry ZO SR od roku 1993 až do 2005. Spoliehanie sa na trhovú samoreguláciu a absencia trhového prostredia. Štandardná medzinárodná klasifikácia obchodu. Zovšeobecnenie vývoja komoditnej štruktúry ZO SR.