Bankovníctvo-pojem, história a vznik - Korauš, Antonín
Koncentračné tendencie v bankách a poisťovniach. Orientácia spoločností na kolektívne investovanie. Integrácia bankového a poistného sektora. Alternatívy vedúce k vzniku bankopoisťovní.