Komentár k zákonu č. 688/2006 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa Zákon o dani z príjmov - Minársky, Ján
Novelizované ustanovenia zákona nadobúdajúce účinnosť 29. decembra 2006, 1. januára 2007, 1. apríla 2007. Komentáre k nim.