Zdanenie v Poľskej republike vo vzťahu k slovenským fyzickým a právnickým osobám dosahujúcim príjmy zo zdroja v Poľsku - Čepelová, Miroslava
Zdanenie príjmov v Poľsku, a to aj vo vzťahu k slovenskému rezidentovi dosahujúcemu príjmy v Poľsku. Sústava daní v Poľsku. Zmluva o zamedzení dvojitého zdanenia. Daňovník s neobmedzenou a obmedzenou daňovou povinnosťou, základné kritériá na určenie daňovej rezidencie daňovníka. Poradenská činnosť Poľskej daňovej správy pre daňové subjekty.