Odvodový bonus, darmožráči, odborári a vláda - Sulík, Richard
Odvodový bonus a darmožráči - podpora vo výške životného minima a kritériá pre jej poskytovanie či krátenie, jednoduché riešenie - odvodový bonus. Odvodový bonus a odbory, výhrady odborov. Odvodový bonus a vláda.